DESCRIERE ANSAMBLU

Valcom Residence Tractorul este un ansamblu rezidențial îndrăzneț, ce va cuprinde un total de 175 apartamente, de tip studio, garsoniere și apartamente cu două și trei camere, ce vor avea suprafeţe şi compartimentări variate.

Modern şi avangardist, complexul întruneşte, cu siguranţă, cele mai exigente cerinţe, în materie de calitate și confort.

Unitățile locative vor fi construite în două etape, după cum urmează:

Faza I de proiect, va cuprinde 80 de apartamente, dispuse în imobil B, acestea urmând a fi realizate  într-o manieră echilibrată, pentru a crea spații bine gândite, din punct de vedere practic, astfel încât să se adapteze necesităților oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

Faza II va cuprinde 95 de apartamente, în Blocul A, cu același mix ca și cel aferent blocului B.

 

STRUCTURA DE REZISTENȚĂ:

Structura de rezistenţă este mixtă, alcătuită din cadre de beton armat, pe ambele direcţii şi diafragme, planşeele fiind din acelaşi material.

Închiderile exterioare şi interioare sunt realizate din blocuri ceramice Porotherm, pentru o rezistenţă termică şi acustică deosebită. Balcoanele şi terasele nu se închid, acestea deținând parapet de sticlă.

Termoizolaţia este realizată din polistiren, de 15 cm, cu permeabilitate sporită la transferul vaporilor.

Suprafețele vitrate sunt echipate cu tâmplărie Salamander, cu 6 camere, cu rupere punte termică  şi geam termopan tripan, pentru izolare termică şi acustică ridicată. Pardoseala şi balustrada balcoanelor sunt realizate unitar, pentru toată clădirea, conferind acesteia un impact vizual simetric.

Holurile sunt unele spaţioase, acestea găzduind accesul la cele 2 lifturi, existente în fiecare, dintre cele 2 clădiri. Apartamentele, cu un design modern, sunt construite după cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, folosind materiale de calitate în combinaţie cu un sistem de execuţie profesionist.

Zona rezidenţială va deține spaţii verzi, loc de joacă pentru copii și, totodată, locuri de parcare supra şi subterane, toate aceste lucruri permițând, viitorilor locatari, să se bucure de un mediu de locuit plăcut şi confortabil.

 

DOTĂRI

Necesitățile tale sunt importante pentru noi și, tocmai, de aceea, ne dorim să-ți facilităm tranziția. Fiecare clădire construită este racordată la utilități, având asigurate: gaz și apă, electricitate, canalizare, serviciu TV și telefonie.

Deținem boxe și locuri de parcare, pentru că știm cât de important este, pentru tine și familia ta, să beneficiezi de aceste facilități.

Accesul în bloc se va realiza prin video-interfon, casa scării este prevăzută cu senzor de mișcare incorporat, iar cutiile poștale sunt amplasate pe holul principal.

În ceea ce privește apartamentele, acestea vor fi dotate cu gresie, faianță și parchet, ușă de intrare și cele de interior, dar și cu tâmplărie exterioară PVC, Salamander, culoare antracit și instalații sanitare complete. Băile se vor preda complet mobilate și dotate ( gresie, faianță, obiecte sanitare și corpurile aferente de mobilier).

Fiecare imobil este va fi dotat cu  două lifturi, de ultima generaţie.

 

MATERIALE FOLOSITE

Pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din cărămidă Porotherm, iar șapele sunt executate mecanizat. Pereții sunt finisați cu tencuială, MaltaFina și zugrăveli de tip lavabilă.

Finisarea exterioară a pereților se va realiza cu tencuială decorative, de cea mai bună calitate.

Acoperișul aferent clădirilor va fi de tip terasă circulabilă.

Spaţiile comune sunt finisate cu materiale durabile şi uşor de întreţinut, oferind în acelaşi timp o ambianţa plăcută. Printre acestea regăsim gresia ceramic, de trafic intens, pentru pardoseli şi vopsele decorative şi lavabile pentru finisarea pereţilor şi tavanelor.

Clădirile sunt desfăşurate pe 1 nivel de parcare subterană, parter şi 10 etaje, acestea având destinaţia de locuinţe.

 

FACILITĂŢI

Localizare ideală, aproape de zona comercială de interes, a orașului (Coresi Shopping Resort);
Arhitectură şi design de ultimă generaţie
Finisaje premium
Parcări subterane pentru fiecare unitate locativă
Modalităţi de plată flexibile
Acces uşor şi rapid la mijloacele de transport în comun

 

COMPLEXUL VA CUPRINDE:

  • 180 locuri de parcare, subterane și supraterane;
  • locuri parcare pentru motociclete, special amenajate, în subsol;
  • spații de depozitare;
  • fiecare apartament va fi dotat cu centrală termică individuală, de ultimă generație;
  • finisaje de calitate superioară, import Spania, care asigură o folosire îndelungată şi un design aparte, apartamentului;
  • un design de standard superior, ce conferă: utilitate, confort și eficienţă;

Achiziția uneia sau a mai multor unități locative, în cadrul Valcom Residence Tractorul, va reprezenta o investiţie solidă, pe o piaţă imobiliară în continuă dezvoltare, avantajul fiind dat de apropierea de Coresi Shopping Resort și de accesul facil la toate punctele de interes ale orașului, precum: gym&pool, restaurant, mall, gară, parc, centru orașului. Astfel, viitorii locatari  ai acestui complex, vor avea parte de multiple variante de petrecere a timpului liber.

Ansamblul este conceput şi construit cu responsabilitate asumată faţă de mediul înconjurător, pe termen lung. Peste toate acestea se adaugă experienţă noastră de peste 10 ani, în  materie de dezvoltare imobiliară, precum şi expertiza recunoscută, a partenerilor noştri.

 

DESIGN ÎNDRĂZNEȚ

Valcom Residence Tractorul se distinge prin stilul urban, modern al construcției și pentru continuitatea design-ului minimalist.

 

ARHITECTURĂ

Blocurile din complexul Valcom Residence Tractorul beneficiază de un concept arhitectural modern, apartamentele având structuri variate și terase.

Regimul de înalțime, al celor 2 corpuri de clădire, este dispus pe Subsol+ Parter + 10 etaje.

Este important să știi că ne ocupăm de tot, până la ultimul detaliu, și pregătim, pentru tine și familia ta, o cale de acces facilă, alei pietonale, locuri de parcare supra și subterane și loc de joacă pentru copii.

 

FAȚADĂ

Pe exteriorul clădirilor va fi montată o anvelopă, din polistiren, cu grosimea de 10 cm și tencuială decorativă.

Balcoanele sunt dotate cu parapet din sticlă, iar zidaria exterioară include închideri din cărămidă. Pergolele aduc o notă de modernitate proiectului, dar și utilitate prin faptul că permit umbrirea anumitor suprafețe sau terase.

 

PROFESIONALISM

Cu o echipă formată din cei mai buni specialiști, în domeniu, vă asigurăm că, pe întreaga perioadă de colaborare, veți fi în contact direct, cu un reprezentant al companiei noastre, care vă va ține la curent, cu stadiul lucrărilor, oferindu-vă întreg sprijinul, pentru a avea un parteneriat de tip win-win.